Een selectie van opdrachtgevers

Port forwarding is soms een ellende om in te stellen.

Sinds vandaag mag ik mij officieel Acquia Certified Developer noemen. Tijdens de DrupalCon 2014 in Amsterdam was het mogelijk om het examen te doen om dit te behalen. 

Er is sinds 24-9 een bug ontdekt in de Bash command interpreter wat een enorm beveiligingsrisico omvat voor Unix / Linux systemen en ook op OSX wat op Macs draait.

De EntityFieldQuery van Drupal is een makkelijke manier om data uit tabellen te trekken zo

Stichting Drupal Nederland organiseert op 26 september een Drupal Training Day.

Features is een veelgebruikte module om settings, inhoudstypen en allerlei andere zaken te exporteren naar code. Een nadeel van Features die te noemen is, is dat het niet bepaald vlot werkt.

Drupal deployment, het blijft vaak een dingetje. Zoveel wegen als er naar Rome zijn, zoveel manieren zijn er om een Drupal site uit te rollen.

Problemen met het verzenden van attachments vanuit Drupal 7? Je bent vast niet de enige. Ik heb toch een tijdje moeten googlen om hier het kneepje van te leren kennen.

Met alle IDE's die tot je beschikking kunnen staan (persoonlijke voorkeur is NetBeans) is het soms niet mogelijk om "even" iets te doen, maar vaak kan het met VI wel (als je maar weet hoe)

Ook al heb je al 10 jaar ervaring op het gebied van PHP en denk je van alle fratsen op de hoogte te zijn, toch kan de taal je nog verrassen. Zo ook met dit.

Pagina's